Colleges collegereeks E-logistics

De colleges starten om 16.00 uur en eindigen omstreeks 19.00 uur, inclusief een pauze van circa 30 minuten waarin u een lichte maaltijd krijgt aangeboden. De colleges zijn filevrij te bereiken en na afloop houdt u nog een behoorlijke avond over.

Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen.

9 mei 2017

Inleiding E-logistics

  • E-business, e-commerce en e-fulfilment
  • Logistiek besturingsmodel voor e-fulfilment
  • Organisatorische consequenties van e-fulfilment voor de inrichting van de processen, de besturing en personeel en organisatie
  • De commerciële kracht van e-fulfilment: Welke aspecten vooral van belang zijn.

Nando van Essen

Begon zijn loopbaan als logistiek manager bij FloraHolland. Na deze periode heeft hij veel interim management posities vervuld. In de afgelopen jaren is hij o.a. mede-initiatiefnemer geweest voor de award 'Logistieke Webshop van het Jaar'. Hij heeft binnen de vereniging Logistiek Management de community E-commerce Logistiek opgericht en is mede-auteur van het boek “E-business”. Hij is partner bij UC Logistics & fulfilment en richt zich met name op advies en projectmanagement op het gebied van e-commerce logistiek.

Organisatie

Locatie

Nyenrode Business Universiteit
Straatweg 25
3621 BG Breukelen

Vragen?

Voor vragen neem contact op met Aletta Martens:

alettamartens@vakmedianet.nl
Telefoon: 088 - 5840 721

Volg Logistiek

LinkedIN
Nieuwsbrief
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.