Colleges collegereeks E-logistics

De colleges starten om 16.00 uur en eindigen omstreeks 19.00 uur, inclusief een pauze van circa 30 minuten waarin u een lichte maaltijd krijgt aangeboden. De colleges zijn filevrij te bereiken en na afloop houdt u nog een behoorlijke avond over.

Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen.

2 oktober 2018

16:00 - 19:00 Last Mile logistiek

  • Logistieke werkvormen voor de last mile en de bijhorende businessmodellen
  • Nieuwe innovaties in de last mile distributie
  • Hoe klanten meer invloed kunnen krijgen in aflevermomenten

Tom van Woensel

Tom Van Woensel is hoogleraar Goederenvervoer en Logistiek in de OPAC groep (Operations, Planning, Accounting and Control) van de faculteit Industrial Engineering and Innovation Sciences aan de Technische Universiteit Eindhoven in Nederland. Hij leidt het Smart Logistics Lab, waar binnen onderzoek wordt uitgevoerd in het brede gebied van transport en logistiek. Zijn onderzoek is vooral gericht op goederenvervoer en logistiek. Hij publiceerde ongeveer 80 artikelen in wetenschappelijke tijdschriften en verschillende hoofdstukken in internationale boeken. Prof.dr. Van Woensel is tevens bestuurslid van de Europese Supply Chain Forum, een samenwerkingsverband met ongeveer 30 grote multinationals. Hij is de accountmanager voor Bausch en Lomb, Kuehne + Nagel en Access Business Group.

Organisatie

Locatie

Nyenrode Business Universiteit
Straatweg 25
3621 BG Breukelen

Vragen?

Voor vragen neem contact op met Aletta Martens:

alettamartens@vakmedianet.nl
Telefoon: 088 - 5840 721

Volg Logistiek

LinkedIN
Nieuwsbrief
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.