Colleges collegereeks E-logistics

De colleges starten om 16.00 uur en eindigen omstreeks 19.00 uur, inclusief een pauze van circa 30 minuten waarin u een lichte maaltijd krijgt aangeboden. De colleges zijn filevrij te bereiken en na afloop houdt u nog een behoorlijke avond over.

Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen.

6 november 2018

Multichannel/crossborder

  • E-Logistics in de praktijk
  • De rol van IT, Big Data en Artificial Intelligence
  • Wat zijn de belangrijkste omnichannel en crossborder uitdagingen

Roy Lenders

Lenders is e-commerce expert en online ondernemer. Daarnaast is hij lector supply chain management aan Fontys Hogeschool Venlo. Lenders maakt de vertaalslag naar logistiek en e-commerce in de praktijk. Lenders werkte jarenlang als (ICT)-consultant en begon later een aantal succesvolle webshops. Hij kan veel praktijkervaringen delen. Hoogwaardige IT en gebruik van big data kenmerken zijn webshops. Hij weet ook veel over cross border e-logistics en is gewend om te doceren. Daarnaast is Lenders voorzitter van de Shopping Tommorrow expertgroep Purchasing & Supply Chain, een programma van Thuiswinkel.org

Organisatie

Locatie

Nyenrode Business Universiteit
Straatweg 25
3621 BG Breukelen

Vragen?

Voor vragen neem contact op met Aletta Martens:

alettamartens@vakmedianet.nl
Telefoon: 088 - 5840 721

Volg Logistiek

LinkedIN
Nieuwsbrief
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.