Inschrijfformulier

Meer informatie Inschrijven

Datum en locatie
Zes colleges op 24 september, 2 oktober, 9 oktober, 30 oktober, 6 november, 13 november 2018 | Nyenrode Business Universiteit te Breukelen.

De colleges starten om 16.00 uur en eindigen omstreeks 19.00 uur, vanaf 15.30 uur bent u welkom voor de ontvangst met koffie/thee. Ieder college is inclusief een pauze van circa 30 minuten waarin u een lichte maaltijd krijgt aangeboden.

Voor wie?
• Logistiek en supply chain professionals die E-Logistics toekomstbestendig willen inrichten in hun organisatie

• (Online) ondernemers die hun groeidoelstellingen waar willen maken, meer willen weten over de sleutelrol van logistiek en zichzelf en hun organisatie willen klaarstomen voor de supply chain van de toekomst.

• Vakdocenten Logistiek van hbo en universitaire opleidingen die kennis willen opdoen over E-Logistics

Deelname tarief Collegereeks
€ 1.995,- per persoon (excl.btw). Schrijft u zich met meerdere personen in van dezelfde organisatie, dan ontvangt u € 100,- korting per persoon. Ook als u abonnee van Logistiek magazine bent ontvangt u 15% korting. U dient hiervoor uw abonneenummer bij de inschrijving in te vullen.

Certificaat
Na afloop ontvangt u een deelnamecertificaat van Logistiek Academy.

Inschrijven
Schrijf u gemakkelijk in via bovenstaand inschrijfformulier. Heeft u vragen over het inschrijven? Dan kunt u bellen met Aletta Martens via 06-10301053 of stuur een e-mail: alettamartens@vakmedianet.nl

Annuleren alleen schriftelijk
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u na vier tot twee weken voor aanvang van de Collegereeks, dan rekenen wij 25% van het inschrijfgeld (inclusief, indien van toepassing, het horeca-arrangement). Bij annulering binnen twee weken voor de aanvang van de collegereeks dan zijn wij helaas genoodzaakt het volledige inschrijfgeld (inclusief, indien van toepassing, het horeca-arrangement) in rekening te brengen.

Inschrijfformulier E-logistics

Schrijf u hieronder in voor de Collegereeks E-logistics in het najaar van 2018. De standaardprijs voor deze zesdaagse collegereeks is € 1.995,- (excl. BTW).
Organisatie

Locatie

Nyenrode Business Universiteit
Straatweg 25
3621 BG Breukelen

Vragen?

Voor vragen neem contact op met Aletta Martens:

alettamartens@vakmedianet.nl
Telefoon: 088 - 5840 721

Volg Logistiek

LinkedIN
Nieuwsbrief
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.