Sprekers Collegereeks E-logistics

Goos Kant

Goos Kant

Goos Kant (1967) is partner en board lid van ORTEC. Daarnaast is hij hoogleraar “Logistieke Optimalisatie” bij de Universiteit van Tilburg. Bij ORTEC is Kant verantwoordelijk voor de inhoud van de industrie-oplossingen, in het bijzonder voor de logistieke industrie. Hij is sterk betrokken bij nieuwe innovatieve concepten voor (online en food) retailers en voor pakketbezorgers. Vanuit zijn hoogleraarsfunctie doceert Kant in masteropleidingen, begeleidt hij diverse afstudeerprojecten o.a. in de retail en was hij projectleider van het Dinalog R&D 4C4D-project, gericht op stadslogistiek.

 
Hans van Grieken

Hans van Grieken

Hans van Grieken is EMEA Technology Research & Insights Leader bij Deloitte’s global CIO programma en part-time Executive Lecturer bij Nyenrode. Van Grieken is een inspirerend en veelgevraagd spreker met kennis over innovaties, ICT en digitale transformatie. Hij werkte onder meer als Vice President Research bij onderzoeksbureau Gartner en als Vice President Business Innovation bij Capgemini.

 
Kees Jan Roodbergen

Kees Jan Roodbergen

Prof. dr. Kees Jan Roodbergen is hoogleraar Logistiek en directeur van het Center for Operational Excellence aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daarnaast vervult hij een adviesfunctie bij de World Food Logistics Organization en eerder bij de Material Handling Industry of America. Hij is actief in de e-commerce logistiek, onder meer als projectleider van "e-global: een internationaal perspectief op webwinkel logistiek". Hij was verder jurylid voor de "Logistieke Webshop van het Jaar" en de "PostNL Dynamic Delivery Award" van Thuiswinkel.org.

 
Roy Lenders

Roy Lenders

Lenders is e-commerce expert en online ondernemer. Daarnaast is hij lector supply chain management aan Fontys Hogeschool Venlo. Lenders maakt de vertaalslag naar logistiek en e-commerce in de praktijk. Lenders werkte jarenlang als (ICT)-consultant en begon later een aantal succesvolle webshops. Hij kan veel praktijkervaringen delen. Hoogwaardige IT en gebruik van big data kenmerken zijn webshops. Hij weet ook veel over cross border e-logistics en is gewend om te doceren. Daarnaast is Lenders voorzitter van de Shopping Tommorrow expertgroep Purchasing & Supply Chain, een programma van Thuiswinkel.org

 
Stef de Bont

Stef de Bont

Stef de Bont is oprichter en CEO van 12Return, een softwarebedrijf dat een innovatieve oplossing biedt voor het inrichten en managen van de retourketen in een klantgerichte- en circulaire economie. Hij is sinds 1993 werkzaam in de logistiek bij onder meer Schenker, Rhenus Logistics and Solectron. Sinds 2004 is hij actief op het gebied van service- en retourlogistiek en bij Solectron is hij verantwoordelijk geweest voor het ontwikkelen en managen van servicelogistieke operaties voor diverse ‘blue chip’ producenten zoals IBM, HP en Philips. De Bont is auteur van het boek “Returns Management, building a closed loop supply chain for a customer centric and circular economy”.

 
Tom van Woensel

Tom van Woensel

Tom Van Woensel is hoogleraar Goederenvervoer en Logistiek in de OPAC groep (Operations, Planning, Accounting and Control) van de faculteit Industrial Engineering and Innovation Sciences aan de Technische Universiteit Eindhoven in Nederland. Hij leidt het Smart Logistics Lab, waar binnen onderzoek wordt uitgevoerd in het brede gebied van transport en logistiek. Zijn onderzoek is vooral gericht op goederenvervoer en logistiek. Hij publiceerde ongeveer 80 artikelen in wetenschappelijke tijdschriften en verschillende hoofdstukken in internationale boeken. Prof.dr. Van Woensel is tevens bestuurslid van de Europese Supply Chain Forum, een samenwerkingsverband met ongeveer 30 grote multinationals. Hij is de accountmanager voor Bausch en Lomb, Kuehne + Nagel en Access Business Group.

 
Frank Ferro

Frank Ferro

Frank Ferro is Director Insights bij PostNL en tevens bestuurslid van de Big Data Alliance. De unit Insights bouwt algoritmes en levert inzichten voor de Logistieke, Commerciële, HR en Financiële processen van PostNL. Bij PostNL zijn meerdere logistieke algoritmes geïndustrialiseerd die gebruik maken van logistieke data en logistieke processen om diezelfde processen te verbeteren.   

 

Organisatie

Locatie

Nyenrode Business Universiteit
Straatweg 25
3621 BG Breukelen

Vragen?

Voor vragen neem contact op met Aletta Martens:

alettamartens@vakmedianet.nl
Telefoon: 088 - 5840 721

Volg Logistiek

LinkedIN
Nieuwsbrief
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.