Coronavirus - versoepelde annuleringsvoorwaarden

 

Omdat niet te voorspellen is hoe het coronavirus zich de komende weken zal ontwikkelen, hebben wij de annuleringsvoorwaarden voor onze events en opleidingen tijdelijk versoepeld.

 
Wat betekent dit concreet?
Je kunt je gewoon voor onze events en opleidingen blijven inschrijven. Bij inschrijvingen tot en met 31 maart 2020 gelden onze reguliere algemene voorwaarden. Aanvullende tijdelijke voorwaarde is dat je je tot 24 uur voor het event kunt afmelden en kan kiezen voor een voucher voor een vervangend of verplaatst event in 2020. Heb je je al ingeschreven voor één van onze evenementen? Dan gelden ook voor jou de bovengenoemde versoepelde annuleringsvoorwaarden.


Mochten wij onverhoopt i.v.m. het coronavirus een opleiding of event annuleren, dan zoeken wij altijd eerst een alternatieve datum. We werken nauw samen met locatie, organisatie en sprekers om onze events extra goed en volgens RIVM-voorschriften te verzorgen. 

Wij hopen je hiermee gerust te hebben gesteld. Heb je toch nog vragen voorafgaand aan je bezoek? Neem dan contact met ons op!


Namens Vakmedianet Events,
Diederik Slob
Directeur Opleidingen & Events